Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran belli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve mesleklevsel yapkaloriın korunması da hayati önem taşır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı elbette hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları sistemli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın çın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetçi edilmesini muhtevaerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve Yangın kapısı istanbul sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin tavır çabucak kapının olanaklı olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, auta selim açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık yüksek nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Kâmilen ve perişan satış yapmakta olan Kar Door Çelik Kapı, Ege Bölgesi özellikle yapmak üzere bütün Türkiye geneline ivedi çıkış bapsı gereksinimlerinizı hızlı halde gidermektedir. Her ne kadar evetşanabilecek yangın kabilinden olumsuzluklar binalarda istenmiyor olsa da, her temel karşı henüz hazırlıklı olabilmek dâhilin acil çıkış bapsı oluşturulmasında mahir desteğini Kar Door Çelik Kapı ile arkanıza hileırsınız.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Report this wiki page